Javni poziv za nezaposlene – plaćena obuka na radnom mestu u restoranu Aleksić Tvrđava

ENECA kao loklani broker programa Znanjem do posla je raspisala Javni poziv za nezaposlena lica zainteresovana za obuke na radnom mestu u restoranu Aleksić Tvrđava u Nišu.

Obuka koja je aktuelno dostupna:

  • Obuka za pomoćnog kuvara

Na poziv mogu da se prijave prvenstveno mladi, nezaposleni, do 30 godina starosti, kao i nezaposlena lica iz *kategorije teže zapošljivih grupa, bez obzira na starost (Žene, Dugoročno nezaposleni (najmanje 12 meseci); Stanovnici ruralnih područja koji žive na više od 20 km od mesta obuke i/ili bez pristupačnog i redovnog javnog prevoza do mesta; Osobe sa invaliditetom; Žrtve naselja u porodici; Samohrani roditelja; Osobe u procesu izlaska, odnosno koje su izašle iz sistema hranitelja u poslednjih 12 meseci; Romi; Bivši zatvorenici / bivši štićenici vaspitno-pravne institucije; Povratnici; Tražioci azila / lica kojima je odobreno pravo na azil sa radnom dozvolom; Korisnici novčane socijalne pomoći; Nekvalifikovana i nisko kvalifikovana lica (do 2. nivoa); NEET mladi (mladi koji nisu zaposleni, niti su u obrazovanju ili obuci)).

Plaćena obuka na radnom mestu realizovaće se u restoranu Aleksić Tvrđava.

Očekivani period početka obuke je: jun/jul 2023. godine.

Pozivamo sve zainteresovane kandidate da nam se jave i popunjavanjem prijave iskažu svoje interesovanje za učešće u programu obuka na radnom mestu.

Detaljnije o javnom pozivu, uslovima i načinu prijavljivanja, možete se informisati u tekstu Javnog poziva.

Online prijavu možete izvršti popunjavanjem Google forme ili u odeljku ove stranice.

Rok za prijavu: 09.06.2023. godine

Prijavom na konkurs stičete mogućnost da se uključite u program plaćene obuke na radnom mestu i da time unapredite svoju konkurentnost na tržištu, odnosno steknete realne šanse za zapošljavanje u ovim oblastima.

Restoran ima potrebu za zapošljavanjem ovih profila zanimanja, pa svi kandidati koji uspešno završe obuke, imaju realnu priliku za zasnivanje radnog odnosa.

One thought on “Javni poziv za nezaposlene – plaćena obuka na radnom mestu u restoranu Aleksić Tvrđava

  1. Pingback: Javni poziv za nezaposlene – plaćena obuka na radnom mestu u restoranu Aleksić Tvrđava - Eneca

Comments are closed.