Javni poziv za nezaposlene – plaćena obuka na radnom mestu u kompaniji Pro Media Creative

ENECA kao loklani broker programa Znanjem do posla je raspisala Javni poziv za nezaposlena lica zainteresovana za obuke na radnom mestu u kompaniji Pro Media Creative u Niškoj Banji.

Obuka koja je aktuelno dostupna:

  • Obuka za bravara

Na poziv mogu da se prijave prvenstveno mladi, nezaposleni, do 30 godina starosti, kao i nezaposlena lica iz kategorije teže zapošljivih grupa, bez obzira na starost.

Plaćena obuka na radnom mestu realizovaće se u kompanij Pro Media Creative.

Očekivani period početka obuke je: januar/februar 2023. godine.

Pozivamo sve zainteresovane kandidate da nam se jave i popunjavanjem prijave iskažu svoje interesovanje za učešće u programu obuka na radnom mestu.

Detaljnije o javnom pozivu, uslovima i načinu prijavljivanja, možete se informisati u tekstu Javnog poziva, koji možete preuzeti u nastavku.

Online prijavu možete izvršti popunjavanjem ovog odeljka ili Google forme.

Rok za prijavu: 15.01.2023. godine

Prijavom na konkurs stičete mogućnost da se uključite u program plaćene obuke na radnom mestu i da time unapredite svoju konkurentnost na tržištu, odnosno steknete realne šanse za zapošljavanje u ovim oblastima.

Kompanija ima potrebu za zapošljavanjem ovih profila zanimanja, pa svi kandidati koji uspešno završe obuke, imaju realnu priliku za zasnivanje radnog odnosa.

One thought on “Javni poziv za nezaposlene – plaćena obuka na radnom mestu u kompaniji Pro Media Creative

  1. Pingback: Javni poziv za nezaposlene – plaćena obuka na radnom mestu u kompaniji Pro Media Creative - Eneca

Comments are closed.