Javni poziv za nezaposlene – plaćena obuka na poziciji Tehničar za razvoj proizvoda u grafučkoj industriji u kompaniji Pro Media Creative

ENECA kao loklani broker programa Znanjem do posla je raspisala Javni poziv za nezaposlena lica zainteresovana za obuke na radnom mestu u kompaniji Pro Media Creative.

Plaćena obuka koja je aktuelno dostupna:

  • Obuka za tehničara za razvoj proizvoda

Na poziv mogu da se prijave prvenstveno mladi, nezaposleni, do 30 godina starosti, kao i nezaposlena lica iz kategorije teže zapošljivih grupa, bez obzira na starost.

Plaćena obuka na radnom mestu realizovaće se u kompanij Pro Media Creative.

Očekivani period početka obuke je: maj 2023. godine.

Pozivamo sve zainteresovane kandidate da nam se jave i popunjavanjem prijave iskažu svoje interesovanje za učešće u programu obuka na radnom mestu.

Detaljnije o uslovima i načinu prijavljivanja, možete se informisati u tekstu Javnog poziva.

Online prijavu možete izvršti popunjavanjem https://docs.google.com/forms/d/13tSXlY2GEzypVyqBSqxsw74db0ktltQRrhI1hV2ykr0/edit  ili se prijaviti u okviru odeljka na ovoj stranici.

Rok za prijavu: 12.05.2023. godine.

Prijavom na konkurs stičete mogućnost da se uključite u program plaćene obuke na radnom mestu i da time unapredite svoju konkurentnost na tržištu, odnosno steknete realne šanse za zapošljavanje u ovim oblastima.

Kompanija ima potrebu za zapošljavanjem ovih profila zanimanja, pa svi kandidati koji uspešno završe obuke, imaju realnu priliku za zasnivanje radnog odnosa.